..

Natti :)


Kvällsmys <3

Var ju på systemet förut och köpte lite vin och en xide som ja hade tänkt spara tills helgen bara för att inte dricka på vardagar men älski kom och gav mig den som lite random myspys såhär på mitt i veckan<3


Systemet

Ute och väntar på älskling, ska åka och köpa vin till mig och typ whiskey till honom :)<3


Daglig disk och evigt klagande..

Det är lite så det känns haha, men jag kan inte hjälpa det, det är verkligen så fruktansvärt tråkigt att diska :(

Funderar på att ta med kameran ut och fota frosten på träden sedan, så otroligt vackert även fast det samtidigt är kallt och äckligt :(
Sen skall jag även börja läsa i sista 50 nyanser boken :D

Måste bara komma igång och diska så går allt som en dans sen...
xoxo Candy Blue

En mysig kopp te..

Inte läst något idag, inte känt att jag har haft tid så jag valde SATC istället mellan varven.
Mysväder med dimma utanför så jag gjorde oss varsin kopp med varmt innehåll, han svart kaffe och jag en kopp jordgubbste, får se om vi kanske drar igång en mysig film eller något :)

Ciao


50 nyanser...

Läste förövrigt ut 50 nyanser av mörker igår :D
Superbra precis som 50 nyanser av honom, så jag hoppas att 50 nyanser av frihet är lika bra! Speciellt eftersom jag fick den av mitt vackraste allt i födelsedagspresent :D
 
Bokrean har börjat och jag skall försöka ta mig dit kanske ikväll eller imorgon, bara hjärtat är hemma eller följer med mig så att Linus inte behöver vara ensam hemma eller kan få vara i bilen, ser helst att vi tar bilen även om de är nära då jag vet hur jag + bokrea brukar sluta och då kan de bli jobbigt att ta sig hem även om vi bor typ 5 min därifrån.
 
 
 
 
Nej disk var det ja...... URTRIST !!!! :(
 
 
 
Ciao

Liten blondin behöver en makeover...

Han är smutsig som bara den, han skulle behöva klippa både päls och klor så skall se hur mycket jag kan fixa själv när jag har fixat klart disken, annars får jag leta upp en hundtrimmare och ta mig dit eller något för han ser tossig ut.

Han ligger och kollar på mig nu, undrar om han kan läsa mina tankar men om han gör det så kan han inte läsa hela mina tankar för han har inte sprungit och gömt sig än ;)
och klarar jag inte av att fixa hans klor och så själv så får jag väl ta och testa mina nya nagellack och så får älskling ( superman) hjälpa mig med klorna i eftermiddag, han är super verkligen och det är lite orättvist haha ;D
 
 
Ciao

Hundgodis

Tokig hund som är besatt av sitt snax :D


Näsblod

Måste vara något av det underbaraste som finns :D Inte :(

Otroligt obehaglig känsla :(
Men sånt kan hända ;D haha

Hoppas det är bra med alla :)

Chokladkaffe och kärlek<3

Dricker Mochakaffe och har nyss läst massor i 50 nyanser av mörker :D Blir pizza idag :D<3


:)

Vackraste sover<3
Och jag är hungrig :(


Idag,imorgon? Vem vet?

Älskling sa att han var sugen på sushi, skall äta det imorgon men förhoppningsvis kan det inträffa idag!
Så sugen på sushi så jag håller på att avlida typ :(

Ciao


Disk som inte diskar sig själv...

Disk som diskar sig själv borde uppfinnas för folk som mig och min sambo som bor i en lägenhet där en diskmaskin är en absolut omöjlighet O.o

.

Diska var det ja...
 
Men det är så svårt att börja, har kollat klart på andra dvdn av SATC s2 och satte nyss i den tredje men tänkte ge mig fan på att börja diska nu och fortsätta kolla när jag är klar så jag inte står och diskar när mitt vackraste allt kommer hem, funderar på att sminka mig och dra på mig en av mina fina klänningar så att jag är FAB!!! när han kommer hem.
 
Hmm, startade nyss VLC med s2 c 2 i och det står tamejfan på franska och kan inte hitta där man väljer till ett annat språk, det är ju sjukt!
Tar de inte och lägger i likadana versioner av skivorna i samma paket -.-''
 
Blöö hoppas verkligen det går att fixa annars blir jag galen och ledsen i ögat!
Men hmm... åter till disken var det väl?
 
Så att jag kan gå och göra mig sexig ;)
 
Ciao
 
 

God morgon, antar jag!

Blev väckt av min bebis efter en mardröm så det var rätt skönt att få vakna men sedan tog det ändå ett tag innan jag orkade pallra mig ut ur sängen, så fick bli en snabbdusch så jag vaknade till innan jag kunde ta mig ut med en supernödig Linus men allt slutade bra, tack och lov! Haha.
 
Sitter nu och funderar på om man skall börja kolla på SATC innan man tar tag i disken, tycker det låter som en otroligt bra idé!
 
Börjar faktiskt bli hungrig också :D Men funderar på att ta en kopp jordgubbste med coccosfett,otroligt bra för då är jag inte hungrig förens älskling kommer hem i em!
 
Tack mormor för en perfekt lösning<3
 
Städade ur mitt klädskåp igår och slängde faktiskt en del och en del åkte ner i förrådet som skall tas till mamma möjligtvis eller så får det ligga kvar där! Älskling sa även att om jag slänger min favorittröja som jag fått av honom, den blåa mysiga :/<3
Så köper han en ny FIN till mig :'D Så gulligt av honom<3
 
Men han sa att ja möjligtvis kan få ha kvar den till i höst, så vi får se haha, älskar den tröjan :( men han tycker den är barnslig och ful xD
 
Beställde även en klänning häromdagen ju så väntar bara på att den skall komma hit :'D
 
Nej frukost och SATC skulle de ju bli nu men här sitter jag och babblar på.. men det känns bra att börja komma igång med bloggen igen!
I helgen skall vi shoppa så får hoppas att jag hittar något underbart fint + vitt nagellack och något nagellack i någon fin färg typ och gärna smala penslar till nagellacken så man kan göra något fint mönster :')
 
Haha, känns som att orden bara rinner ur mig och jag har svårt att sluta skriva, härligt som bara den :D Hoppas de kan bli så när jag börjar skriva på min bok igen!
Tror ja fått min skrivlust tillbaks i.om att Carrie skriver sina kolumner i SATC :D
Och det gör mig lycklig :D Tack mamma för den fina födelsedagspresenten :D
 
Skall fortsätta läsa 50 nyanser av mörker också så att jag kan läsa 50 nyanser av frihet som jag fick av hjärtat i födelsedagspresent med, så ja känner att jag har lite fullt upp!
 
Som tidigare nämnt, nu blir det en frukost!
 
Ciao!
 
 

RSS 2.0