Tvätta tvätta

Tvättar som rubriken lyder, väldigt tråkigt men snart klar.
 
 
 
Funderar på att göra om detta till en bokblogg, eller halft iallafall då jag läser rätt mycket nu och i helgen kommer jag komma hem med nya böcker då jag fick 500 kr presentkort på Bokia av min kära sambo i för tidig julklapp då min jul inte kommer kännas så jätteroligt pga farmors bortgång :/
 
Läste ut : Starcrossed Helena igår och det känns jättetomt och sorgligt då den var JÄTTEBRA :D
 
Tycker absolut att man skall ta och läsa den och just nu väntar jag på att få låna 2:an ( Hades) av Lollo, meeen får se vad jag handlar i helgen (A) men inte Hades då de känns ovärt att ha en bok i en serie :/
 
Beskrivning:

 

 

Iliaden möter Twilight!"Det vore så mycket enklare om jag var vampyr. Då skulle du förstå!"Helena Hamilton är extremt blyg. Så blyg att hon faktiskt mår fysiskt illa av att dra uppmärksamhet till sig. Problemet är att hon är 17 år, lång, blond, extremt bra på löpning och har ett ansikte som en gudinna skulle avundas henne. Som om inte detta skulle räcka för att få folk att glo på henne så händer det där med den nyinflyttade killen, Lucas Delos.

Det första Helena känner när hon ser Lucas är ett starkt hat. Hon vill verkligen döda honom. Och hon får ett ganska bra grepp om hans hals när hon anfaller honom i skolkorridoren ? 

Den pinsamma skolkorridorskatastrofen visar sig vara början på ett nytt liv för Helena, och hon är verkligen inte den hon trott sig vara. Till exempel verkar inga vapen kunna skada henne.

Men det är inte bara hon som bär på en stor hemlighet: När Helenas och Lucas känslor för varandra går från iskallt till stekhett visar det sig att deras liv är bundna till en tragedi som utspelade sig för flera tusen år sedan. Precis som Sköna Helena och Paris vid Troja är de ödesbestämda att starta ett krig för sin kärleks skull. Ett krig som kan förgöra världen.

Trots att Helen och Lucas inser att de aldrig kan vara tillsammans, är de krafter som drar dem till varandra ännu starkare. Kan de trotsa det öde som står skrivet i stjärnorna?

 
 
 
 
 
 
Men igår började jag på Fallen ängel av Becca Fitzpatrick och hoppas att den skall vara så bra som den verkar men har inte riktigt fått mig någon uppfattning än förutom det som står på utsidan men jag håller tummarna verkligen :D

RSS 2.0